Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 320 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Kubíček

9 839 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
ID nemovitosti 23150
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 8 dny
Plocha užitná 59 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Beton
Vlastnictví družstevní
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k převodu bytovou jednotku o dispozici 2+kk, o užitné ploše 59 m v úspěšném projektu společnosti FINEP - REZIDENCE U Šárky. Nachází v dobré dostupnosti letiště Ruzyně, ulice Drnovská. Součástí bytu je lodžie o výměře 5,5 m. Byt se nachází v budově F2.
Nemovitost je prodávána prostřednictvím převodu smlouvy za částku 2.320.200,- Kč plus doplatek anuity 5.572.125,- Kč. Dále je možnost k bytové jednotce dokoupit krajní parkovací místo s komorou. Cena za podstoupení parkovacího stání je 240.000,- Kč a za komoru 60.000.- Kč (byt má označení 210/F2 ve druhém patře, komora KG110 /F2, parkovací stání je G151/F2 - vše v vyznačeno plánku)

Termín dokončení stavby, kolaudace je 6/2026

Byt je situovaný ve 2 NP (z celkových 6) je v družstevním vlastnictví. Okna a lodžie jsou orientovány na jih. Nese to s sebou dostatek světla. Byt je vybaven dveřmi a standardním provedením koupelny.

Prakticky uspořádaný byt je vhodný k vlastnímu bydlení i na investici (k pronájmu). Projekt U Šárky je velmi oblíbený a díky velkému zájmu se byty velmi rychle vyprodaly. V současné době je projekt ve fázi výstavby. Nový vlastník má dostatek času si zvolit zařizovací předměty, kuchyňskou linku, povrchy a vybrat si vnitřní barevnost bytu. Atraktivní bydlení doplňuje skvělá poloha domu, v přímé blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací - jen 5 min. nákupní centrum Šestka.

V docházkové vzdálenosti je mnoho možností k relaxaci a sportu - přírodní rezervace Divoká Šárka a Obora Hvězda. Výborné dopravní spojení do města 3 min. chůze na MHD, 12 min. metro A, zast. Nádraží Veleslavín, na letiště Václava Havla jen 9 min. jízdy. Lokalita je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak za účelem pronajímání. Skvělá investiční příležitost.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než- li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Kubíček
Petr Kubíček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Kubíček
Petr Kubíček
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti