Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 400 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • + Anuita 5 398 374 - ve splátkách 28 159,-
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kryštof Hrala

10 178 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 59 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 2031
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 59 m²
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 59 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k převodu byt 2+kk, o celkové velikosti 59,4 m2 v úspěšném projektu společnosti FINEP - U Šárky. Nachází v dobré dostupnosti letiště Ruzyně, v ulici Drnovská. Součástí bytu je lodžie o výměře 5,2 m2. Byt se nachází v budově C2.

Nemovitost je prodávána prostřednictvím převodu smlouvy za částku 2.400.000,- Kč. V ceně bytu není zahrnuto garážové stání, které je k dispozici za dodatečný poplatek

Termín dokončení stavby 10/2025

Byt je situovaný v 2. NP (z celkových 5) a je v družstevním vlastnictví. Okna a lodžie jsou orientovány na západ. Nese to s sebou dostatek světla a lodžie. Byt je vybaven dveřmi a standardním provedením koupelny.

Prakticky uspořádaný byt je vhodný k vlastnímu bydlení i na investici (k pronájmu). Projekt U Šárky je oblíbený a díky velkému zájmu byly byty velmi rychle vyprodány. V současné době je projekt ve fázi výstavby. Nový vlastník má čas zvolit si zařizovací předměty, kuchyňskou linku, povrchy a vybrat si vnitřní barevnost bytu. Atraktivní bydlení doplňuje skvělá poloha domu, v přímé blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, školek, lékařů, obchodů a restaurací - jen 5 min. nákupní centrum Šestka.

V docházkové vzdálenosti je mnoho možností k relaxaci a sportu - přírodní rezervace Divoká Šárka a Obora Hvězda. Výborné dopravní spojení do města 3 min. chůze na MHD, 12 min. metro A, zast. Nádraží Veleslavín, na letiště Václava Havla jen 9 min. jízdy. Lokalita je vhodná jak k vlastnímu bydlení, tak za účelem pronajímání. Skvělá investiční příležitost.

Prohlídky možné po dohodě. Financování nemovitosti pro Vás zajistíme. Výhodné úrokové sazby, maximální rychlost při vyřízení úvěru. Pro více informací mě prosím kontaktujte na uvedeném formuláři nebo telefonicky kdykoliv PO-NE od 8.00 - 20.00h. Speaking English.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kryštof Hrala
Kryštof Hrala
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kryštof Hrala
Kryštof Hrala
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti