Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 999 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Kubík

42 405 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 56 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
ID nemovitosti 26756
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 56 m²
Datum vložení před 12 dny
Plocha celková 56 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k nákupu luxusního bytu 2+kk o rozloze 56 m2, který se nachází v prestižní pražské lokalitě Prahy 5 Smíchov v rámci exkluzivního projektu Sacre Coeur 1. Tento elegantní byt je situován v prvním patře rezidence, která nabízí recepci a moderní kamerový systém, a to vše jen kousek od malebného parku Sacre Coeur.
Po vstupu do bytu, který je vybaven bezpečnostními dveřmi, se ocitnete v prostorném zádveří s velkou vestavěnou skříní, ideální pro uložení všech Vašich věcí. Z tohoto zádveří se dostanete do chodby, která plynule přechází do světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Tento prostor je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a pohodlí, a nabízí přímý vstup na prostornou terasu.
Z chodby je také přístup do světlé ložnice, která má vlastní vstup na zahradu. Koupelna je vybavena moderním sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Terasa a zahrada jsou propojené a nabízejí Vám téměř 70 m2 zeleně, kde můžete relaxovat a užívat si soukromí.
Nemovitost se nachází v pěší vzdálenosti (cca 500 m) od obchodního centra Nový Smíchov a stanice metra B - Anděl, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. Pro chvíle odpočinku můžete využít blízký park Sacre Coeur. V okolí najdete mnoho restaurací, kaváren a sportovišť, a samozřejmostí je veškerá občanská vybavenost. Autobusová zastávka je vzdálena pouhých 50 m od rezidence.
Tento moderní a atypický byt je dokonalou kombinací luxusního bydlení, klidné lokality a výborné dostupnosti do centra města. Pro více informací a osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!
K dispozici máme virtuální prohlídku, kterou Vám rádi na vyžádání zašleme. Ev. číslo: 26756. Bližší informace Vám sdělí Martin Kubík, 777 098 218, kubik@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Kubík
Martin Kubík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Kubík
Martin Kubík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti