Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

10 433 207 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Michal Kučera

44 247 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 2116
Stav nemovitosti Bezvadný
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 53 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem bytu 2+kk v novostavbě bytového domu v Praze Hrdlořezích, bytem s vlastní zahradou, terasou, parkovacím stáním a sklepem.
Byt se nachází v prvním patře skeletového bytového domu. Největší místnost v bytě slouží jako kuchyně s jídelním koutem a obývací pokoj zároveň. Kuchyňská linka je vybavena moderními vestavnými spotřebiči. Další místnost pak slouží jako ložnice. Z obou pokojů je pohodlný vstup na terasu a zahradu.

Koupelna je vybavena vanou a nabízí dost místa pro umístění pračky se sušičkou. Velkou výhodou je samostatná šatna, která je přístupná přímo z prostorné chodby.

Díky velkým oknům působí byt velmi vzdušně a prostorně a zároveň máte výhled na celou zahradu, která patří k těm větším. Parkovací stání je umístěno v suterénu budovy a velkou výhodou je vlastní sklepní koje, které nebývá u novostaveb pravidlem.
Dům stojí ve velmi klidné lokalitě s bytovou zástavbou a je ladně zasazen do zeleně mezi parkem Třešňovka a Smetanka. Občanská vybavenost je dobrá a v dochozí vzdálenosti se nachází obchody s potravinami a další.

Spojení do města je také velmi dobré. Jste 15 minut od stanice metra Želivského, cca 20 minut od Václavského náměstí a autem jste za chvíli v centru i na okruhu.

Byt lze samozřejmě financovat hypotečním úvěrem, je v osobním vlastnictví a volný bude ke konci roku. Pokud by vás zajímalo více informací jsme vám k dispozici a budeme se těšit na prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Michal Kučera
Ing. Michal Kučera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Michal Kučera
Ing. Michal Kučera
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti