Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 625 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Zdeněk Jemelík

36 578 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti N7073
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 20 dny
Plocha užitná 48 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zcela nový byt 2+kk o velikosti 47,8 m2 ve vyhledávané lokalitě na pomezí Vršovic a Nuslí. Byt je situován ve 2. patře developerského projektu Rezidence Vodárna, v památkově chráněné budově z 19.století, kde proběhla kompletní rekonstrukce s důrazem na zachování původních historických prvků. K bytu náleží venkovní parkovací stání, které je zahrnuto v ceně.

Dispozice zahrnují vstupní chodbu, obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, ložnici a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Dřevěná dubová podlaha, designová keramická dlažba a obklad, vysoké stropy, zabezpečovací systém, podlahové vytápění, nízké náklady na bydlení. Součástí je také sklepní kóje.

Byt je navržený s důrazem na estetiku a funkčnost, aby poskytoval komfortní a stylové prostředí, jež odráží historický charakter budovy. Byly použity prvotřídní materiály, které zajišťují dlouhodobou odolnost a eleganci.

Tento historický objekt nabízí jedinečnou příležitost k bydlení v památkově chráněné budově vodárny, která je součástí kulturního dědictví. Tato budova je významným příkladem železniční technické architektury z konce 19. století, kdy sloužila k zásobování parních lokomotiv vodou. Důraz byl kladen na zachování původních řemeslných detailů a zároveň splnila nároky moderního bydlení.

Atraktivní a rychle se rozvíjející lokalita na pomezí pražských čtvrtí Nusle a Vršovice, v těsné blízkosti nového podchodu, který tyto oblasti spojuje. Místo se vyznačuje výbornou dopravní dostupností - vlakové nádraží Praha-Vršovice, tramvajové a autobusové zastávky, výstavba a otevření nové stanice metra D – Náměstí Bratří Synků. Okolí nabízí kompletní občanskou vybavenost a bohaté možnosti pro volnočasové aktivity v přilehlých parcích, divadlech a sportovních centrech. Nechybí ani pestrá nabídka oblíbených bister a restaurací. Projekt nabízí jedinečnou kombinaci historického kouzla a moderního komfortu, ideální pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v centru Prahy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Zdeněk Jemelík
Ing. Zdeněk Jemelík
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti