Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Kirschner

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 58 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 58 m²
ID nemovitosti 841
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 58 m²

Popis nemovitosti

Mám pro vás jedinečnou příležitost získat moderní a pohodlný byt 2+kk o velikosti 58,09 m² v klidné a oblíbené čtvrti. Tento nově zrekonstruovaný byt se nachází v bytovém domě v 1NP s pouhými šesti jednotkami, což zajišťuje příjemnou atmosféru a dostatek soukromí.
Vybavení a rekonstrukce
Celý dům prošel v roce 2023 kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala mimo jiné novou střechu, krovy, krytinu z finského šindele a zateplení střechy chytrou pěnou pro optimální tepelnou izolaci.
Bytová jednotka je vybavena moderní kuchyní se spotřebiči a stylovou koupelnou. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody zajišťují bojlery, které jsou chytře umístěny ve vestavěných skříních.
Byty májí izolované stropy a zvukovou izolaci mezi jednotlivými jednotkami, což zaručuje tiché prostředí a maximální soukromí. Plastová okna zajišťují skvělou tepelnou izolaci a pomáhají snižovat náklady na vytápění. K dispozici je společná kolárna a úložný prostor pro všechny nájemníky, parkování je možné přímo před domem.
Lokalita
Byt se nachází ve vyhledávané oblasti s výbornou dostupností ke všem potřebným službám, včetně škol, obchodů a restaurací. Pro milovníky aktivního životního stylu je před domem cyklostezka a z bytu se nabízí krásný výhled na řeku, což jen podtrhuje atraktivitu této lokality.

Komfort a bezpečnost
Dům je vybaven kamerovým systémem, který přispívá k bezpečnému a klidnému bydlení.
byty mají izolované stropy a zvukovou izolaci mezi jednotlivými jednotkami, což zaručuje tiché prostředí a maximální soukromí.

Výborná dostupnost
Byt má skvělou dostupnost veřejnou dopravou, což umožňuje rychlý a snadný přístup do centra města i do okolních oblastí.

Tato nabídka představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají moderní, bezpečné a komfortní bydlení v atraktivní lokalitě. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Kirschner
David Kirschner
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Kirschner
David Kirschner
Telefon zobrazit telefon