Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 450 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Berg

18 872 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti -71882
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 283 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 20 dny
Plocha obytná 70 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte moderní byt v centru města Hradec Králové s výbornou občanskou vybaveností? Nemovitost nacházející se v části obce Kukleny, okres Hradec Králové vám nabízí pohodlné bydlení se všemi výhodami velkoměsta. Byt o velikosti 2+kk a podlahové ploše cca 70 m2, umístěný v prvním patře dvoupatrového bytového domu s pouze čtyřmi bytovými jednotkami, poskytuje dostatek soukromí a klidu. Bytová jednotka je po celkové rekonstrukci.

Dům je postavený z cihel a slibuje pevnost a dlouhou životnost stavby. K bytu náleží spoluvlastnický podíl na společných částech domu, zejména pak půdy, která se nachází nad bytovou jednotkou. Dále k bytu náleží spoluvlastnický podíl na pozemcích pod budovou a vedle ní (vymezené parkovací stání).

Městská část Kukleny patří k velkoměstu, což přináší skvělou dostupnost všech služeb a infrastruktury. Se svým strategickým umístěním nabízí byt rychlý přístup k městské dopravě, vlakovému a autobusovému spojení, které jsou na dosah. Blízkost železniční a autobusové stanice je ideální pro každodenní dojíždění za prací či za zábavou do různých částí Hradce Králové nebo okolí.

Praktické aspekty zahrnují veřejné vodovodní a kanalizační řešení, které jsou v této oblasti standardní. Elektrické rozvody bytu jsou po rekonstrukci a zrealizované pro běžnou síť 220 Volt, což zajišťuje dostatek energie pro běžnou domácnost. Připojení na plynovod je rovněž zajištěno.

Ačkoliv byt není ihned volný k nastěhování, k nastěhování od 1.10.2024, tak poskytuje novému majiteli čas na případné přípravy než se stane jeho novým domovem. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají bydlení ve velkoměstě s příjemným prostředím a dobrým spojením. Je to investice, která nabízí komfort, bezpečí a výhody centrální lokalizace v jednom z nejžádanějších měst České republiky. Doporučujeme osobní prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Berg
Jiří Berg
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Berg
Jiří Berg
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti