Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 489 850 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Batík

10 559 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2001
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha užitná 45 m²

Popis nemovitosti

Explicit Reality a Tomáš Batík Vám s potěšením nabízejí ke koupi exkluzivní bytové jednotky v rámci atraktivního developerského projektu. Tento projekt zahrnuje kompletní rekonstrukci budovy bývalé školy, kterou čeká proměna v moderní rezidenční komplex s dvanácti bytovými jednotkami. Každá z těchto jednotek je navržena s důrazem na komfort a kvalitu bydlení.

Ke každé bytové jednotce je zajištěno vlastní parkovací stání, což je velkou výhodou. Přízemní byty nabídnou svým majitelům navíc soukromou předzahrádku, ideální pro odpočinek nebo zahradničení. Naopak podkrovní byty jsou vybaveny klimatizací, která zajistí příjemné klima i v horkých letních měsících. Ke každé bytové jednotce je navíc k dispozici sklep, který poskytne další úložný prostor.

Nabízíme Vám byt o dispozici 2+kk s celkovou plochou 45 m2, nacházející se v obci Hostovlice, jen 7 minut jízdy od města Čáslav. Tento byt je situován ve druhém nadzemním podlaží cihlového domu a dopřeje Vám tak dostatek soukromí.

Dispozice bytu zahrnuje dva prostorné pokoje. Obývací pokoj, propojený s kuchyní, nabízí krásný výhled na okolní přírodu, což vytváří příjemnou atmosféru pro odpočinek. Obývací pokoj je průchozí a z něj vedou dveře do druhého pokoje, který je orientovaný na sever a západ. Tato orientace zajišťuje dostatek slunečního světla po celý den.

Z chodby máte přístup do dokončené zděné koupelny s toaletou, kde je již nainstalován sprchový kout. Koupelna nabízí dostatek prostoru pro umístění pračky a sušičky.

Kuchyně je připravena k montáži dle Vašich představ. Nabídne tak dostatek prostoru pro přípravu jídla, úložné prostory a pohodlné umístění jídelního stolu. Výhodou jsou trojskla na oknech, která zajišťují dostatek klidu, přirozeného světla a větrání.

Ve vstupní chodbě a v koupelně je položena dlažba, zatímco ve všech ostatních pokojích je kvalitní vinylová podlaha. Byt je vytápěn podlahovým vytápěním pomocí tepelného čerpadla.

Celý dům právě prochází kompletní rekonstrukcí.

Dalšími přednostmi jsou klidná lokalita a vynikající dostupnost do okolních měst autem i veřejnou dopravou. V prosinci bude zřízena přímá autobusová linka vedoucí na hlavní nádraží v Kolíně, odkud je možné pohodlně pokračovat až do centra Prahy.

V obci se nachází obchod a nově vybudované dětské hřiště v okolí domu.

Energetický štítek je dle zákona uveden s klasifikací D - méně úsporná.

K tomuto bytu náleží parkovací stání, které se nachází v těsné blízkosti vašeho nového domova. Díky tomu budete mít na parkovací místo neustálý dohled, což zajišťuje větší pocit bezpečí a pohodlí. Tato výhoda je umocněna tím, že parkovací stání je již zahrnuto v prodejní ceně bytu, takže se nemusíte obávat dalších skrytých nákladů.
Majitelé si vyhrazují právo prodat nemovitost nejvýhodnější nabídce, případně i formou elektronické aukce.
Neváhejte si sjednat prohlídku tohoto krásného bytu. Těším se na Vás,

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Batík
Tomáš Batík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Batík
Tomáš Batík
Telefon zobrazit telefon