Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Surovec

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 43 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 660
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 51 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před 4 hodinami
Plocha pozemku 43 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme byt na prodej v Horní Lidči a předem mohu prozradit, že jde o opravdovou pecku, hledáte-li na Valašsku krásný, moderně zařízený byt. Tento je dispozičně řešen jako 2+kk a okamžitě vás nadchne svým komfortem a polohou v srdci malebné a klidné, ale spádové obce. Tento světlý a prostorný byt je ideální jak pro vlastní bydlení, tak jako skvělá investice k pronájmu.

Byt 2+kk na prodej disponuje podlahovým topením, které zajistí teplo i v chladnějších měsících, a prostorným balkonem o rozloze 8 m² s výhledem do klidného okolí. Okna směřují do zeleně, což vytváří příjemný pocit soukromí a klidu. Ideální záležitost pro každého, kdo chce bydlet trochu dál od městského ruchu, na čerstvém vzduchu, obklopen přírodou. Obytná plocha je navržena tak, aby každá místnost plně využila svůj potenciál a novým obyvatelům ihned poskytla maximální komfort.

U vstupu se nachází praktická koupelna s toaletou v moderním designu, s kvalitním vybavením. Po náročném dni vás odreaguje prostorný obývací pokoj – světlý, vzdušný a vybavený pohodlnou sedačkou, která přímo vybízí k okamžité relaxaci. V této části bytu snadno zapomenete na každodenní shon.

Navíc je odtud přímý vstup do kuchyně, kde na vás čeká zcela nová, elegantní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči – trouba, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba a myčka. Vaření v této kuchyni bude radostnou záležitostí a jídelní kout přirozeně propojí rodinné stolování s příjemným posezením.

Ložnice, oddělená pro maximální soukromí, nabízí pohodlnou postel s nočními stolky. Potěší vás také přímý vstup na balkon, kde můžete začít svůj den šálkem kávy, zatímco se budete kochat výhledem na okolní krajinu. Toto místo je zkrátka jako stvořené pro relaxaci a odpočinek, ať už ráno, nebo večer. Dalším bonusem tohoto bytu je prostorný sklep o velikosti 18 m² – ideální pro uložení sportovního vybavení, sezónních věcí či dalších potřeb. K bytu je navíc možnost dokoupit pozemek o výměře 100 m², který může sloužit jako prostor pro zahradu, grilování či dětské hry – ideální pro rodiny, které hledají trochu více prostoru venku.

Lokalita Horní Lideč je ideální zejména pro ty, kteří si chtějí užívat krásy valašské přírody, ale zároveň mít na dosah veškerou občanskou vybavenost. Obec nabízí obchody, školu, školku, zdravotnická zařízení, sportovní centra a další služby. Velkou výhodou je také blízkost vlakového nádraží, odkud se můžete snadno dostat nejen do Prahy či bližších, větších měst (Vsetín cca 20 min.), ale i na Slovensko.

Prodej bytu v Horní Lidči není jen možností skvělého bydlení, ale také investiční příležitostí. Pokud tedy hledáte nemovitost, která nabízí jak komfort, tak i potenciál růstu své hodnoty, jste na správné adrese, konkrétně Horní Lideč 146. Chcete to vidět naživo? Na místě vám vše vysvětlím a ukážu. Na viděnou v Horní Lidči!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Surovec
Tomáš Surovec
Telefon zobrazit telefon