Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 989 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michael Weber

16 917 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 65 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 919693
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 70 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Datum vložení před 12 dny
Plocha pozemku 1 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Tento opravdu prostorný byt 2+1 je díky samostatnému obývacímu pokoji a samostatné kuchyni s jídelním koutem ideální pro bydlení až čtyřčlenné rodiny. Místnosti jsou neprůchozí a s orientací na tři světové strany s centrální vstupní chodbou a šikovně samostatnou toaletou. Do koupelny s velkým oknem se vejde vana i pračka. Velkým plusem je komora přístupná z kuchyně, kterou můžete využít jako spíž a také balkon s výhledem do zahrady, která je k posezení a relaxaci k dispozici všem majitelům, případně uživatelům bytů v domě.

Byt se nachází v klidné ulici ve 2.NP (= 1.patro) domu o pouhých 5 bytových jednotkách. Okna jsou opatřena předokenními roletami na dálkové ovládání.

Jen pár kroků od domu začíná rozlehlý park s hvězdárnou, několika hřišti pro děti i dospělé, inline dráhou, městským rybníkem, a především se spletí stezek k příjemným procházkám. Parkem dojdete do 15 minut do samotného centra města, kde vyřídíte vše najednou v jedněch úředních hodinách a při jedné cestě.

Stejně tak je až nadmíru pohodlně blízko několik MŠ, ZŠ Jana Železného, řada sportovišť, ZUŠ, knihovna, sokolovna, městské lázně. A pokud by vám v Prostějově náhodou ještě něco chybělo, bezpochyby to najdete v nedaleké Olomouci. Prostějov a bydlení v Krátké nabízí oproti krajskému městu pohodové bydlení s levnějšími náklady a s hanáckou metropolí vždy na dosah.

V současné době probíhá rozdělení domu na bytové jednotky, lze tedy ještě ovlivnit, jaké příslušenství bude právě tomuto bytu přiděleno a lze také jednat o přikoupení samostatné garáže na pozemku. Více informací a termín prohlídek u makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michael Weber
Michael Weber
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michael Weber
Michael Weber
Telefon zobrazit telefon