Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 EUR za m²

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Terasa
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 55 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 111166206
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nový domov v klidné části Zagrebu? Máme pro vás výjimečnou nabídku: zcela nový apartmán ve Sesvetě, který odpovídá nejvyšším standardům moderního bydlení. K dispozici je obytná plocha o velikosti skromných 54,86 m2, doplněná o příjemnou terasu o rozloze 7,17 m2, ideální pro relaxaci s šálkem kávy nebo společné chvíle s přáteli a rodinou.

Apartmán se nachází v novostavbě z roku 2023, tedy se jedná o zcela nový objekt, připravený k okamžitému nastěhování. Byt je umístěn v přízemí trojpodlažního domu. Co se týče pohodlí, budova je vybavena moderním výtahem, který usnadňuje přístup k vašemu novému domovu, zejména v případě nákupů nebo těžších břemen.

Dispozice apartmánu je 2+1, což zahrnuje jednu ložnici a další pokoj, který může sloužit jako obývací pokoj s kuchyní. V celém apartmánu je k dispozici telefonní připojení, což je důležitý aspekt pro ty, kteří pracují z domova nebo potřebují být neustále v kontaktu s ostatními. K bytu bohužel není přidružen balkon, ale velkorysá terasa poskytuje dostatek venkovního prostoru.

Jedním z hlavních předností tohoto apartmánu je jeho energetická třída E, což znamená, že i když není nejúspornější, stále nabízí solidní energetickou účinnost. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci a distribuci zemního plynu, což zajišťuje moderní standardy bydlení. Kupující by měl také ocenit soukromé vlastnictví této nemovitosti, což znamená jednodušší proces převodu vlastnictví bez zbytečných komplikací.

Co se týče dopravní dostupnosti a okolí, Sesvete jsou známé svým klidným prostředím, ale zároveň rychlou dostupností do centra Zagrebu, ať už automobilem nebo veřejnou dopravou. Apartmán se nachází ve vyhledávané lokalitě, s rychlým přístupem k obchodům, službám a kulturním zařízením, což zajišťuje veškerý komfort pro každodenní život.

S cenou 2590 euro tento apartmán představuje skutečně atraktivní investici, za cenu, která je více než přijatelná pro nově postavený byt v této lokalitě. Tento byt je skvělou příležitostí pro jednotlivce nebo malou rodinu, která hledá nový start v klidné části jednoho z nejdynamičtějších měst Evropy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon