Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 EUR za m²

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 111166215
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení 10. července 2024
Plocha pozemku 56 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²

Popis nemovitosti

Tento nově postavený byt se nachází ve vyhledávané oblasti Sesvete, jen kousek od centra Záhřebu, na adrese 10361. Byt je součástí novostavby z roku 2023 a nabízí moderní bydlení s celkovou plochou 1 m2 a plochou pozemku 56,27 m2.

Interiér bytu je řešen jako "dva plus jedna", což znamená, že zahrnuje dvě samostatné místnosti plus přídavný prostor, který lze využít podle potřeby. Byt se nachází ve výhodném přízemí budovy se 4 celi výše, což umožňuje snadný přístup bez nutnosti použití schodů nebo výtahu.

Jedním z hlavních lákadel tohoto bytu je krásná terasa o rozloze 7,97 m2, která slouží jako skvělé místo pro odpočinek ve venkovním prostředí, ačkoli byt není vybaven balkonem. Nemovitost je ihned volná, takže noví majitelé mohou bez problémů a zdržení přistěhovat.

Ohledně výbavy, dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, což zajišťuje pohodlné a bezproblémové bydlení. Co se týče energetické účinnosti, byt je hodnocen výbornou třídou A, což značí vysokou úroveň izolace a energetickou efektivitu, což přináší nižší náklady na energie pro budoucí majitele.

V domě je zaveden kabelový internet, což je ideální pro ty, kdo pracují z domova nebo tráví hodně času online. Co se týče bezpečnosti, dům je vybaven elektrickým připojením a domovním telefonem.

Dům je postaven z kombinovaných stavebních materiálů, což zajistí dlouhou životnost a stabilitu. Ačkoliv nemovitost nabízí parkování pouze na ulici (není k dispozici vyhrazené parkoviště), oblast obecně poskytuje dostatečné množství parkovacích míst.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají nové bydlení v klidné, ale dobře dostupné lokalitě s vysokým standardem a bez starostí spojených s renovací nebo údržbou. Cestování do centra města i jiných částí Záhřebu je jednoduché díky výborné dopravní dostupnosti.

Cena bytu je stanovena na 2590 EUR, což tento byt činí velmi atraktivní investicí jak pro osobní bydlení, tak i pro potenciální pronájem. Objevte spojení komfortu, stylu a praktičnosti v tomto exkluzivním bydlení na klíč.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon