Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michaela Mikešová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 396212
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 460 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Datum vložení před 17 dny
Plocha pozemku 460 m²
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 87 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 2+1 o výměře 86,9 m² v družstevním vlastnictví, situovaný na prestižní adrese Vítkova 350/34 v pulzujícím Karlíně.

Tento velkorysý byt se nachází v 5. patře dobře udržovaného zděného domu s výtahem, s okny orientovanými na východní i západní stranu, díky čemuž je byt celý den zalitý světlem. Přístup k bytu vede přes specifickou pavlač s výhledem do tichého vnitrobloku.

Po vstupu do bytu vás přivítá velká předsíň, ze které se dostanete do všech hlavních místností: kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, komory a koupelny s toaletou. Kuchyně s východní orientací nabízí dostatek prostoru pro jídelní kout a praktickou špíž. Obývací pokoj a ložnice se západní orientací jsou díky velkým oknům nádherně světlé a vzdušné.

Byt si uchovává svůj půvab díky vysokým stropům, zachovalé parketové podlaze a zánovním špaletovým oknům, které dotvářejí útulnou atmosféru. Celý dům včetně pavlačí, původního schodiště a výtahu si udržuje svůj jedinečný charakter a přináší pocit autentického bydlení v prestižní lokalitě.

Dynamická lokalita Karlína Karlín je jednou z nejvyhledávanějších čtvrtí v Praze, která kombinuje klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností. V těsné blízkosti najdete obchody, trendy restaurace, školy i zdravotnická zařízení. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna nedalekou stanicí metra Křižíkova, tramvajemi a autobusovými linkami, a také rychlým napojením na hlavní silniční tahy. Karlín navíc nabízí množství kulturních center a sportovních zařízení, ideálních pro relaxaci i aktivní životní styl.

Tento byt je perfektní volbou pro ty, kteří touží po moderním a komfortním bydlení v jedné z nejživějších a nejžádanějších lokalit Prahy
Vícero informací i podrobnosti o výši anuity jsou na dotaz u makléře nabídky.
S financováním poradíme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michaela Mikešová
Michaela Mikešová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michaela Mikešová
Michaela Mikešová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti