Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 380 000 Kč

E

Nehospodárná

  • cena vč. právního servisu a odměny rk.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Švec

27 057 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 54 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 919948
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 54 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 3 dny
Plocha pozemku 1 m²
Patro 5.

Popis nemovitosti

Nabízíme prosluněný, světlí byt 2+1, 54m2 s příjemným výhledem v atraktivní lokalitě pro život s balkonem i parkováním před domem.
Je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají bydlení v srdci dynamického městského prostředí s výbornou dostupností díky MHD a veškerým potřebným komfortem občanské vybavenosti, kterou Žižkov určitě disponuje včetně školek a škol.
Ideální pro jednotlivce, páry, nebo malé rodiny, kteří chtějí žít v centru dění, avšak s možností úniku do klidnějších částí města.

Tento byt se nachází ve 5. patře cihlového hezky udržovaného domu s celkem pěti patry, který je vybaven výtahem. Celková užitná plocha bytu je 54 m2. Jedná se o byt ,který má praktickou dispozici.

Byt je částečně vybavený a skládá se z dvou pokojů a kuchyně. Podlahové krytiny tvoří parkety a dlažba, což dodává bytu příjemný a teplý dojem. Dále byt disponuje balkonem na chodbě , který patří pouze tomuto bytu a poskytuje krásný výhled na okolí, a sklepem, což je praktické pro uložení věcí. Topení je řešeno ústředním vytápěním, a v bytě je tedy udržována stálá a příjemná teplota. Toaleta i koupelna jsou samostatné, což zaručuje lepší komfort při jejich užívání.

Dům, ve kterém se byt nachází, je po rekonstrukci a ve velmi dobrém stavu. Měsíční náklady včetně všech služeb, záloh na topení, teplou i studenou vodu je 6000,- Kč.

Lokalita je jedním z velkých plus tohoto bytu. Žižkov je oblast s plnou občanskou vybaveností – najdete zde školy, školky, obchody, restaurace a kavárny. Pro milovníky kultury je zde také řada kulturních památek a možností pro volnočasové aktivity. Dopravní dostupnost do centra Prahy je vynikající, díky blízkosti autobusových a tramvajových zastávek a také vlakového nádraží. Pro automobilisty je výhodou možnost parkování přímo na ulici.

Byt je ihned volný k nastěhování a je možné jej financovat prostřednictvím hypotéky, což jistě ocení každý zájemce o koupi. Nejenže nabízí příjemné bydlení a praktičnost, ale je také investicí do budoucnosti s ohledem na vyhledávanou lokalitu a kvalitu bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Švec
Jiří Švec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Švec
Jiří Švec
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti