Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 100 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Boris Šosman

30 111 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 3 hodinami
Plocha užitná 52 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 27084
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji velmi dobře udržovaný byt 2+1 o rozloze 52 m2, který se nachází ve 2. patře panelového domu v klidné části sídliště Petříny Prahy 6 ul. Maříkova. Byt je v dobrém stavu, před několika lety prošel rozsáhlou renovací, včetně zděného jádra koupelny a elektroinstalace a rozvodu vody a nové kuchyňské linky. Skládá se ze dvou neprůchozích místností, samostatné kuchyně, koupelny a odděleného WC. V obou pokojích jsou zachovány krásné dřevěné parkety, v kuchyni a předsíni a koupelně včetně wc je dlažba. Okna jsou plastová a k bytu náleží sklepní kóje. Dům je již zateplen.

Lokalita:
• Skvělá dopravní dostupnost: Jen 600 metrů od stanice metra Petřiny (linka A) a 100 metrů od tramvajové zastávky (linky 20, 26), a autobusové zastávky ( linky 108, 164, 191, 216) což umožňuje rychlé spojení do centra Prahy nebo letiště během 15 minut.
• Blízkost přírody: V okolí se nachází přírodní parky Divoká Šárka a obora Hvězda, ideální pro procházky, sport nebo odpočinek. Zámecký park Veleslavín nabízí kulturní a komunitní aktivity .
• Kompletní občanská vybavenost: V lokalitě najdete školy, školky, UVN a lékařská zařízení, restaurace a obchody, vše v dosahu několika minut chůze .

Tento byt je ideální volbou pro mladé páry nebo rodiny, které hledají moderní a komfortní bydlení v klidném prostředí s výbornou dostupností a kompletním zázemím pro aktivní život

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Boris Šosman
Boris Šosman
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Boris Šosman
Boris Šosman
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti