Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 799 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Langmajer

20 352 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 991
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 51 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem luxusního bytu 2+1 s balkónem v atraktivní lokalitě Plzně - Jižní Předměstí. Tento byt o rozloze 51 m2 prošel nedávnou, velmi vydařenou rekonstrukcí, díky čemuž se může pyšnit moderním a luxusním vybavením.

Vstupním bodem bytu je prostorná chodba, která Vás uvítá nadčasovým moderním designem. Z chodby se dále vchází do obývacího pokoje. Tento prostor je opravdovou srdcovkou bytu, neboť je kompletně vybaven novým nábytkem včetně velikého televizoru. Z obývacího pokoje je možné vstoupit na balkón. Byt disponuje luxusně zařízenou novou kuchyní, ze které se dále vstupuje druhého kompletně vybaveného pokoje.

Byt disponuje také samostatnou ložnicí, která nabízí dostatek prostoru pro pohodlný odpočinek. Na podlahách najdete kvalitní vynilové krytiny, které jsou nejen esteticky krásné, ale také velmi praktické a snadno udržovatelné.

Samozřejmostí je zděná sklepní kóje.

Jednou z největších výhod tohoto bytu je jeho poloha. Nachází se nedaleko FN Bory, což je ideální pro ty, kteří pracují v této nemocnici nebo chtějí mít v blízkosti zdravotní zařízení. Díky výborné dostupnosti MHD pak můžete snadno a rychle cestovat po celé Plzni.

Tento byt nabízí nejen moderní a luxusní bydlení, ale také skvělou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti. Nechte se okouzlit tímto půvabným bytem a staňte se jeho hrdým majitelem. Více informací vám rádi poskytneme na prohlídce. Neváhejte a kontaktujte nás co nejdříve!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Langmajer
Barbora Langmajer
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Langmajer
Barbora Langmajer
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit