Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 190 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kamil Dolinek

5 047 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 57 m²
Plocha zastavěná 57 m²
Elektřina 110 V, 230 V
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 62 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 1397-4500
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 62 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme převod družstevního podílu v bytovém družstvu, se kterým je spojeno právo nájmu družstevního bytu 2+1 o podlahové ploše 57 m2 jehož součástí jsou dvě sklepní kóje (cca 5 m2). Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží (2.patro) panelového domu na ul. Vnitřní. Jedná se o velmi příjemné a klidné bydlení ve vyhledávané části městského obvodu.

Přednosti nabídky:
- Dobrá cena
- Měsíční náklady na bydlení včetně záloh na služby (4 025,-Kč/měs.)
- Umístění domu v klidné a žádané lokalitě města
- Výhledy z bytu pouze do klidu zeleně vnitrobloku
- Možnost rekonstrukce dle vlastních představ

Byt je v původním, ale velice udržovaném stavu. Dispozici bytu tvoří předsíň, kuchyně, koupelna, WC se samostatným vstupem z předsíně a dva pokoje, kdy výraznou předností bytu je prostorný výklenek v hlavní obývací místnosti s možností využití jako pracovna, menší ložnice, komora či šatna.

Podlahy v pokojích tvoří zachovalé původní parkety kryté PVC, stejně tak v předsíni, kuchyni a v sanitě kryje podlahy PVC. V koupelně je umístěna vana umývadlo a koupelnová skříňka se zrcadlem zavěšená nad umývadlem. Kuchyně disponuje novější kuchyňskou linkou v bílém odstínu a plynovým sporákem s el. troubou zn. Fagor. Zánovní interiérové dveře. Pocit bezpečí v bytě Vám zajistí kvalitní bezpečnostní, protihlukové a protipožární bezpečnostní dveře. Nedílnou součástí prodeje jsou dvě sklepní kóje (cca 5 m2) a také možnost využití kočárkárny či kolárny. Vstup do sklepních prostor je chráněn masívní ocelovou mříží. Orientace oken bytu do vnitrobloku a na dvě světové strany (východním a západním směrem).

Obytný dům prošel v letech komplexní revitalizací v podobě zateplení, nové fasády, rekonstrukce střechy, výměny oken, nového výtahu, montáže sklepní ocelové mříže ve sklepě, výměny vchodových dveří, schránek a zvonků.

Byt je připraven k nastěhování a užívání ihned.

Samotný dům se nachází v oblasti sídlištní zástavby s rozsáhlými dvory, širokými revitalizovanými komunikacemi, parčíky se spoustou zeleně a dětskými hřišti. Okolí domu nabízí možnosti procházek v lesoparku Zimovůdka se stejnojmenným lesním potokem, který je významným krajinným prvkem města, proto je místními obyvateli využíván jako městský park pro odpočinek a rekreaci.

V blízkosti domu jsou zastávky autobusů MHD, supermarkety Lidl, Albert, Kaufland a prakticky veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, zdravotní středisko, škola, mateřská školka, kulturní život). Jedná se o velmi příjemné bydlení v klidné části obce s bezproblémovými sousedy.

Zájemcům garantujeme zcela harmonický převod vlastnického práva k družstevnímu podílu, bezpečný převod kupní ceny z advokátní úschovy. Navíc díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování a budeme maximálně nápomocni při vyřizování všech potřebných náležitostí.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kamil Dolinek
Kamil Dolinek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kamil Dolinek
Kamil Dolinek
zobrazit telefon