Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • CENA K JEDNÁNÍ
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Rysová

9 542 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 172 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 117 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 951-RZ-87
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji útulný byt 2+1 v malebné obci Borovnice – Rájec. Tento prostorný byt o velikosti 69,40 m2 se nachází v prvním nadzemním podlaží zděného dvoupodlažního podsklepeného bytového domu, postaveného kolem roku 1970.

Dispozice bytu zahrnuje chodbu, koupelnu, samostatné WC, kuchyň, dva pokoje. Další prostory: zděný sklep (12,90 m2) a půdní kóje (37,35 m2). Byt je v původním udržovaném stavu, s plastovými okny a ústředním plynovým vytápěním (plynový kotel v koupelně). Koupelna by mohla zasloužit rekonstrukci, což by mohlo být skvělou příležitostí pro nového majitele přizpůsobit si ji podle svých představ.

Kromě toho je součástí prodeje pozemek o rozloze 172 m2 před domem, na kterém stojí plechová kůlna bez základů, vhodná jako parkovací místo. Dále se na zahrádce nachází druhá kůlna, která je určena k užívání a patří k oplocené zahrádce. Tato zahrádka je pronajata a nabízí ideální prostor pro relaxaci a pěstování vlastní zeleniny. Je to skvělá příležitost, jak si užít klid na čerstvém vzduchu a mít vlastní zdroj čerstvých plodin.

Tento byt nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v malebném prostředí. Okolní příroda je nádherná a nabízí mnoho možností pro procházky a relaxaci. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku. Cena k jednání. Rádi vám také poskytneme výhodnější financování a asistenci finančního poradce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Rysová
Lenka Rysová
Telefon zobrazit telefon