Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • Info o ceně u RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Kučerák

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Ochrany omezení CHKO
Datum vložení před 5 dny
Plocha pozemku 30 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 30 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 759
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 36 m²

Popis nemovitosti

Prodej bytu 1 + kk v Brčálníku, který je částí obce Železná Ruda. Byt je o celkové výměře 36 m² a prodává se plně vybavený. Byt může sloužit pro vaši rodinnou rekreaci nebo můžete převzít již fungující zaběhlý systém krátkodobých pronájmů. Můžete tak převzít značku a klientelu.

Bytový dům byl kolaudován v roce 2020, přímo u něj se nachází parkoviště a za domem další parkovací stání, které patří k bytu. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží. Je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci.
Po vstupu do bytu se dostanete do chodby, kde jsou úložné prostory. Z chodby se dále dostanete do koupelny a pokoje s kuchyňským koutem. V koupelně je sprchový kout, záchod a ostatní sanita.
Pokoj je o výměře 23 m². Byt se prodává plně vybavený - kuchyňská linka se spotřebiči Bosch, manželská postel, sedačka, jídelní stůl s lavicí a židlemi TON, televizní stolek s televizí, zahradní nábytek, nádobí a další drobné vybavení.
Byt byl budován ve vysokém standardu. Je zde dřevěná podlaha, kvalitní kuchyňská linka se spotřebiči Bosch, velkoformátová dlažba v koupelně, designové prvky výbavy, atd.
Velkou předností bytu je terasa, na kterou se dostanete z pokoje. Je zde zahradní nábytek a jistě oceníte pohled do krajiny, kde protéká potok a nachází se zde malý rybník. Dominantou u domu je chráněný strom - Brčálnický jasan.
Pokud vás byt zaujal a chcete se dozvědět více informací, kontaktujte makléře. S financováním vám mohou pomoci naši finanční specialisté. Prohlídkový den se uskuteční 16.10.2024 od 13:00 hod.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Kučerák
Pavel Kučerák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Kučerák
Pavel Kučerák
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti