Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

43 830 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

4 814 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F13737
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 4.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 24 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 24 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji útulný jednopokojový apartmán nacházející se ve 3 patře čtyřpodlažního cihlového domu v městě Ulcinj.
Tento byt s celkovou podlahovou plochou 24,35 m² a užitnou plochou 24 m² je ve velmi dobrém stavu a poskytne vám veškerý komfort, který potřebujete k pohodlnému životu.

Byt je kompletně vybaven a nabízí moderní a funkční uspořádání. Disponuje prostorným balkonem, kde si můžete vychutnávat klidné večery s výhledem na město. Byt je k dispozici od 30. září 2024 a díky své poloze v centru obce má veškeré služby a občanskou vybavenost na dosah ruky.

Nemovitost je vybavena internetovým připojením a lokálním elektrickým topením. Veřejná kanalizace a připojení na elektřinu (230V) jsou samozřejmostí. V blízkosti najdete také síť obchodů a služeb, což zajišťuje vysoký komfort bydlení. Dopravní dostupnost je výborná, s přístupem k dálnici a silnici, a nádherné pláže jsou vzdáleny jen 1900 metrů.

Ulcinj je nádherné město na jihovýchodě Černé Hory, známé svými dlouhými písčitými plážemi, historickým starým městem a bohatou kulturou. Město má ideální podmínky pro různé vodní sporty a je oblíbeným místem pro turisty i místní obyvatele. Staré město Ulcinj se nachází na skále nad Jaderským mořem a nabízí nádherné výhledy a historické památky. Příjemné středomořské klima a krásné přírodní scenérie činí z Ulcinje ideální místo pro trvalé bydlení nebo jako investici do nemovitosti.

Investiční příležitost tohoto bytu je nezanedbatelná – s garantovaným ročním výnosem 7 % a výnosem ve výši 4 tis EUR ročně.

Pokud by vás tento byt nezaujal nebo hledáte něco specifického, rádi vám pomůžeme s hledáním nemovitosti, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Naše nabídka zahrnuje široké portfolio nemovitostí různých typů a lokalit.
Neváhejte nás kontaktovat pro konzultaci a sdělení vašich preferencí – jsme tu, abychom vám pomohli najít váš ideální domov nebo investici.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti