Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

D

Méně úsporná

  • volejte makléři
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
SATPO klientské centrum

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná
ID nemovitosti POL_A1.1
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 38 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji ubytovací jednotku 1+kk o celkové výměře 38,3 m2 1 NP exkluzivního projektu Rezidence PO7SKÁ, který se nachází v prestižní lokalitě královských Vinohrad a ideálně spojuje kouzlo historie s prémiovým standardem moderního bydlení.

Jednotka je rozdělená na obývací pokoj s kuchyňským koutem o výměře 24,3 m2, koupelnu s WC o velikosti 3,6 m2 a vstupní halu o výměře 7,5 m2. Okna směřují do klidného vnitrobloku.

Při definici standardu Rezidence PO7SKÁ byl kladen důraz zejména na výběr kvalitních materiálů a design, který spojuje původní historické prvky, jako jsou nadstandardní vícevrstvé lepené dřevěné podlahy skládané do stromečku, obnovené původní interiérové dveře a okna včetně staromosazného kování a klik, dřevěné táflování pod okny, štukové omítky s okrasnými fabiony apod. s moderními technologiemi a vybavením, které ocení i ti nejnáročnější. Jedná se např. o podlahové vytápění všech koupelen, videotelefon s dotykovým tabletem a možností rozšíření o prvky chytré domácnosti, klimatizační jednotky ve všech obytných místnostech nebo luxusně dokončené koupelny s velkoformátovými obklady a dlažbou, prostornými designovými sprchovými zástěnami, led osvětlením, zabudovanými zrcadly a kompletním vybavením od Villeroy&Boch a Grohe.

Kvalitu bydlení a pocit luxusu nabízí nejen interiér bytu, ale i do detailu promyšlené a dotažené společné prostory v původním vzhledu. Samozřejmostí je nový prosklený výtah v zrcadle schodiště, centrální plynová kotelna, čipový vstupní systém s kamerou, sklepní kóje v ceně bytu nebo samostatná odpadová místnost přístupná z ulice. Pro každodenní odpočinek a relaxaci nebo jen příjemně strávené chvíle s rodinou a přáteli navíc Rezidence PO7SKÁ nabízí privátní wellness se saunou, relaxační místností a menší tělocvičnou v suterénu domu a vybavený společný vnitroblok se zelení.
Lokalitu a výhody Královských Vinohrad není třeba představovat. Poloha nové Rezidence PO7SKÁ je unikátní svou dostupností ve všech ohledech. V pěší dostupnosti se nachází několik známých parků, školy, školky, obchody, restaurace, metro a vše, co pro kvalitní a bezstarostný život potřebujete. Vítejte v Rezidenci PO7SKÁ.

Vybírat můžete celkem z 31 bytových jednotek, 2 ubytovacích jednotek a 3 menších komerčních prostor vhodných pro širokou škálu využití. Plánované dokončení rezidence je ve 3. čtvrtletí roku 2025. V případě zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Náš profesionální obchodní tým je připravený Vám tento unikátní projekt osobně představit a pomoci Vám s výběrem Vašeho nového domova nebo vhodné investice.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 SATPO klientské centrum
SATPO klientské centrum
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 SATPO klientské centrum
SATPO klientské centrum
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti