Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Kučera

19 932 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 31 m²
Způsoby vytápění Lokální - plynové
ID nemovitosti 13227
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 31 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 15 dny
Plocha pozemku 31 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

V srdci Prahy, na adrese Podskalská 370/31, prodávám útulný byt 1+kk s výměrou 31,6 m2. Je plně vybavený a připravený k nastěhování. Vhodný jako startovací byt, vlastní kancelář, nebo pro dlouhodobé pronájmy. Nejlepší je na něm blízkost oblíbené Náplavky a dopravního spojení.

Byt se nachází v přízemí cihlového novoklasicistního domu. Má dřevěná dvojitá okna orientovaná na východ do klidné ulice. Přibližně před deseti lety prošel rekonstrukcí podlah, částečně rozvodů, obkladů a koupelny, kde je sprchový kout a toaleta. Je vybavený vestavěným patrem na spaní, kuchyňskou linkou s barovým pultem a nábytkem k plnohodnotnému bydlení. K bytu náleží také sklepní kóje 3,5 m2 v suterénu domu.

Jedná se o družstevní vlastnictví se splacenou anuitou. O převodu do osobního vlastnictví se teprve jedná. Zatím je odsouhlasený odkup pozemku pod domem od města s investicí 100.000 Kč na tuto jednotku. Družstvo velmi dobře hospodaří. Skvělé jsou také nízké měsíční poplatky, které jsou okolo 2.000 Kč měsíčně. Energie vychází v zálohách na 500 Kč za elektřinu a 500 Kč za plyn. Ve vnitrobloku domu je společná terasa s posezením pro všechny nájemníky v domě. Dům se pyšní pěknými interiéry s mramorovým obložením, dalšími prvky novoklasicismu a je ve velmi dobrém stavu.

Vynikající dopravní dostupnost je dalším plusem této lokality. Pouze 100 metrů od domu se nachází metro linky B “Karlovo náměstí” a také Palackého náměstí, odkud je možné využít autobusové a tramvajové spojení. Okolí bytu nabízí veškeré služby potřebné pro každodenní život. Perfektní lokalita v blízkosti Náplavky a národní kulturní památky Vyšehrad přitahuje jak místní obyvatele, tak návštěvníky, zejména v letních měsících, kdy se na obou březích Vltavy konají různé společenské akce, festivaly a koncerty.

V okolí najdete množství barů, kaváren a bister s rozmanitým výběrem jídel, stejně jako letní kina a farmářské trhy. Z nedalekého Vyšehradu jsou úchvatné výhledy na Prahu a toto místo je ideální pro milovníky sportu, kteří si mohou užít běhání, jógu nebo tenis. Botanická zahrada je hned za rohem. Na velké nákupy se snadno dostanete přes most do nákupní tepny Anděl, v čele s OC Smíchov.

Tato stále oblíbenější lokalita nabízí bohaté kulturní a společenské vyžití v blízkosti centra, a zároveň je to jen kousek do Podolí, kde si můžete zaplavat na vyhlášené plovárně nebo navštívit rekreační středisko Žluté lázně. Zde máte možnost zúčastnit se koncertů, zahrát si plážový volejbal nebo si půjčit člun či loď. Oblíbená cyklo a inline stezka vede pak přímo podél řeky Vltavy. V okolí je dostatek zeleně, ať už se jedná o rozsáhlý park Folimanka pod Nuselským mostem, nebo park na Karlově náměstí. Tento byt představuje ideální místo pro pestrý život v centru Prahy.

Přijďte se sami přesvědčit. Budu se na Vás těšit na prohlídce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti