Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 800 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lukáš Mládek

11 875 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 33 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 903463
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 249 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 20 dny
Plocha obytná 33 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Slunný byt v srdci Liberce

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov, které kombinuje pohodlí, dostupnost? Máme pro vás skvělou nabídku! Představujeme vám útulný byt o dispozici 1+kk, který se nachází přímo v centru Liberce. Tento prostor o užitné ploše 33 m2 je ideální volbou jak pro jednotlivce, tak pro páry, kteří ocení výhody života v centru města.

Proč právě tento byt?

1. Výborná lokalita: Byt se nachází v samém srdci Liberce, což znamená, že budete mít všechny klíčové služby a zázemí na dosah ruky. Kultura, nákupy, restaurace a kavárny – to vše je jen pár kroků od vašeho nového domova.

2. Příjemné prostředí: I když jste přímo v centru, byt nabízí klidné a příjemné prostředí, kde můžete relaxovat po náročném dni. Velká okna zajišťují dostatek slunečního světla a vytváří útulnou atmosféru.

3. Praktické uspořádání: Dispozice 1+kk je koncipována tak, aby poskytovala maximální funkcionalitu na omezené ploše, což vystihuje i dispozice bytu, kdy se spí ve vyvýšeném patře pod kterým naleznete prostornou šatnu.

4. Další prostory: K bytu náleží špajz mimo byt a sklep, což poskytuje další úložné prostory. Po domluvě je možné parkování přímo před domem, takže se nemusíte starat o hledání parkovacího místa.

5. Možnosti rozšíření: Bytové společenství (SVJ) je otevřeno k jednání o dalším využívání společných prostorů, což přidává na hodnotě a možnostech, jak prostor přizpůsobit vašim potřebám.

Tento byt je v osobním vlastnictví a ideální jak pro nájemní investici, tak pro vlastní bydlení. Sousedé jsou velmi přátelští a nápomocní.

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy a pomůžeme s celým procesem nákupu. Těšíme se na setkání s vámi a na to, že vám pomůžeme najít váš nový domov!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lukáš Mládek
Lukáš Mládek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lukáš Mládek
Lukáš Mládek
Telefon zobrazit telefon