Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 135 950 Kč

C

Úsporná

  • Cena je včetně provize RK a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Silvie Vokřálová

17 540 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 33 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 919820
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 39 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha pozemku 39 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Představujeme vám exkluzivní nabídku moderního apartmánu 1+kk o celkové užitné ploše 39 m2, který se nachází v jednom z nejkrásnějších koutů České Republiky, ve městečku Čeladná, v těsné blízkosti Moravskoslezských Beskyd. Apartmán je umístěný v prvním patře třípatrové novější rezidence z roku 2011 s moderním výtahem a bezbariérovým přístupem.

Apartmán je zavedený v systému e-chalupy a momentálně slouží ke krátkodobému pronájmu a k individuální rekreaci. Na portálu e-chalupy má hodnocení 98% (viz foto).
Odkaz zde: https://www.e-chalupy.cz/severni_morava_a_slezsko/ubytovani-celadna-apartman-zlata-kocka-0628.php
Recepční a úklidové služby jsou zajištěny.

Byt je skvěle dispozičně řešený, jeho součástí je prostorná terasa o velikosti 6 m2, která nabízí úchvatný panoramatický pohled na okolní přírodu. Díky jižní orientaci je byt během dne příjemně prosvětlený.

V ceně apartmánu je kompletní zařízení: plně vybavená kuchyň s moderními spotřebiči – indukční varnou deskou, vestavěnou lednicí a mrazákem, multifunkční mikrovlnnou troubou a myčkou nádobí. Dále kožená rozkládací sedací souprava s úložným prostorem vyrobená na míru, konferenční stolek, dvoulůžko s kvalitními matracemi (lze složit jako skříň), smart TV a jídelní stůl se 2 židlemi. Koupelna je s WC, sprchovým koutem a umyvadlem.

Pokud jde o technické vybavení, byt má ADSL internet, kabelovou televizi a vytápění je zajištěno centrálně. Dům je připojen k veřejné kanalizaci a vodovodu, což zajišťuje komfortní bydlení. Energetická náročnost bytu je hodnocena třídou C, což odpovídá průměrné spotřebě energie.

Lokalita Čeladná nabízí kompletní občanskou vybavenost – v blízkosti najdete restaurace, kavárny, obchody, školy, školky, lékařské služby a mnoho možností pro sport a rekreaci, včetně známého golfového hřiště, wellness, turistických a cyklistických tras. V blízkosti je několik lyžařských středisek. Dopravní dostupnost je rovněž velmi dobrá, jak vlastním autem, tak veřejnou dopravou.

Tento apartmán je ideálním místem jak pro investici a individuální rekreaci, tak pro bydlení. Nabízí současně klid a pohodu v náručí přírody s výhodami kompletně vybaveného moderního bydlení a infrastrukturou. Možnost financování hypotékou.

Pokud vás tato jedinečná nabídka zaujala a rádi byste vlastnili apartmán v jedné z nejkrásnějších částí České republiky, neváhejte nás kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Silvie Vokřálová
Silvie Vokřálová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Silvie Vokřálová
Silvie Vokřálová
Telefon zobrazit telefon