Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

90 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Richard Loryk

9 885 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 19 dny
Plocha užitná 33 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Patro 8.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 23679
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme splnit si sen o životě u moře v našem jedinečném apartmánu kousek od moře v Montesilvanu. S výjimečnou polohou 50 metrů od moře kde vás od moře dělí jen pár kroků.To vše jen kousek od letiště Pescara (12 km), kam se pravidelně dostanete s leteckou společnost Ryanair z Prahy a Krakowa.

Nabízíme apartmán 1+1 o velikosti 33 m² přímo u moře, v jedinečné lokalitě Montesilvano, pouhých 6 km od pulzujícího města Pescara. Město nabízí přímé letecké spojení s Prahou a Krakovem prostřednictvím nízkonákladových letů Ryanair.

Tento útulný apartmán se nachází v 9. patře budovy s výtahem a skládá se z prostorného obývacího pokoje, kuchyňského koutu a prostorné terasy, která nabízí výhled na moře a hory. Prodává se kompletně zařízený dle fotografií. V tomto domě vlastním apartmán i já, a spolu se mnou ještě další 3 naši klienti takže určitě se budete potkávat s českou komunitu.

Budova disponuje recepcí s portietem neboli obsluhou, která zajišťuje kompletní servis, včetně řešení poruch nebo předání klíčů hostům. Tento dům je speci specifický svou polohou proto je výhodné ho pronajímat poradíme jak.

Výborná lokalita nabízí veškeré služby přímo u domu. Včetně barů restaurace a vyhlášené zmrzlinarny přímo v domě. A to není zdaleka všechno blízkosti domu je zastávka se sporným přímo na letiště veškerá infrastruktura včetně kadeřníka supermarketu obchodů a dalších restauraci. Prostě tu najdete vše co potřebujete pro podlahové bydlení po celý rok nebo jen na dovolenou.
Každé úterý se v blízkosti koná trh s místními farmářskými produkty, od čerstvé zeleniny až po domácí sýry a i oblečení. Montesilvano je místem, které žije po celý rok, s bohatým programem v létě – koncerty, stánky a zábava na promenádě, i s živou hu se ou

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Richard Loryk
Richard Loryk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Richard Loryk
Richard Loryk
Telefon zobrazit telefon