Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Nováková

8 397 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 11 dny
Plocha pozemku 30 m²
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 30 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 12566
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 25 m²

Popis nemovitosti

Vítáme Vás na adrese ulice Mařádkova v Opavě, kde jsme Vám před nedávnem představili byt, po kterém se jen zaprášilo. Máme proto obrovskou radost, že Vám můžeme nyní nabídnout další skvělou příležitost na téže adrese. Tentokrát se jedná o byt 1+1, který nadchne jednotlivce, investory i seniory.

Tento útulný byt o dispozici 1+1 a podlahové ploše cca 30 m² prošel vkusnou a moderní rekonstrukcí. Interiéry jsou navrženy tak, aby maximálně využily každý centimetr prostoru a přesto působí vzdušně a zároveň útulně. V kuchyni najdete mnoho úložného prostoru, který ocení každý, kdo rád vaří a potřebuje mít vše po ruce. Zděná koupelna s WC je vybavena vanou se zástěnou, keramickými obklady a dostatkem místa pro pračku se sušičkou.

Podlahy jsou kombinací dlažby a plovoucí podlahy, což zajišťuje snadnou údržbu a příjemný vzhled. Plastová okna zajišťují tepelnou izolaci a úsporu energie. Byt je navíc vybaven krásnými rovnými omítkami a rozvody elektřiny v mědi.

Jedním z hlavních trumfů tohoto bytu je velký balkón o velikosti 6 m², který se rozprostírá přes obě místnosti. Z balkónu je nádherný výhled do zeleně, která obklopuje celý dům, což dodává bytu pocit klidu a pohody.

Opava je město s duší, které osloví všechny věkové kategorie. Byt se nachází v klidné čtvrti Opava - Předměstí. Do pěti minut pěšky se dostanete do samotného středu města, kde najdete veškeré potřebné služby, parky a zábavu. Pro investory je zde také potenciál zajímavé klientely z řad studentů Slezské univerzity.

Byt může zůstat vybavený stylovým nábytkem na míru, což zaručuje, že se ihned budete cítit jako doma. A pokud přijdete s dobrou nabídkou, může zde zůstat i velká televize, která dodá bytu ještě větší atraktivitu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku
Jsou nabídky, které se prostě neodmítají, a tato je jedna z nich. Přijďte se podívat osobně a přesvědčte se na vlastní oči o kvalitách tohoto bytu. Rádi Vás přivítáme na prohlídce.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání termínu prohlídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Nováková
Petra Nováková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Nováková
Petra Nováková
zobrazit telefon