Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 130 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek za převod dr. podílu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Roman Mikita

4 792 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 202413933
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 33 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 35 m²

Popis nemovitosti

Hledáte ke koupi byt, ať už k vlastnímu bydlení nebo jako investici k následnému pronajímání? Líbil by se vám jednopokojový byt v Karviné? Pokud jsem vás zaujal, tak možná právě pro Vás mám tuto zajímavou nabídku. Vítejte na ul. Haškova.

Jedná se o družstevní byt s dispozicí 1+1, o podlahové ploše 33 m2 / o užitné ploše 35 m2, v Karviné-Ráj, který se nachází ve 3. patře / 3 zatepleného panelového domu bez výtahu s okny orientovanými na severozápadní stranu.

Byt již dříve prošel základními designovými a praktickými úpravami (pokládka podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy a linolea, modernizace koupelny, rozvody vody a odpadu v plastu), případně je připraven k celkové rekonstrukci dle představ nového majitele. Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou místností, které jsou neprůchozí. V předsíni je navíc prostor, kde se dá umístit prostorná vestavná skříň. Samozřejmostí jsou již plastová okna. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově. V bytě tedy není žádný plynový kotel, karma nebo přímotopy. Součástí prodeje je i zděný sklep.

Jako značný benefit můžu uvést to, že s prodejem se dá převést i současná podnájemní smlouva se spolehlivým podnájemníkem.

Dům se nachází v klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MŠ, ZŠ, zdravotní středisko, obchod, MHD - zastávka Kosmonautů...).

Zarezervujte si svůj termín schůzky co nejdříve, ať vám tato příležitost neunikne.

Byt bude k dispozici dle domluvy.

V případě zájmu můžu pomoci s financováním, a to díky dlouholeté spolupráci s několika nezávislými hypotečními specialisty.

Tak co říkáte, je to právě tento byt, který hledáte? Pokud ano, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky a na shledanou.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Roman Mikita
Bc. Roman Mikita
Telefon zobrazit telefon