Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 120 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

  • Cena zahrnuje veškerý právní servis, poplatek za návrh na vklad na KN a provizi RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anika Bártlová

13 232 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 23 hodinami
Plocha pozemku 48 m²
Plocha zastavěná 399 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 48 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 13698
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 42 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Dobrý den,
jsem velmi ráda, že vám mohu představit tento příjemně slunný byt o dispozici 1+1 s užitnou plochou 42 m2, který se nachází u centra krásného historického města Českých Budějovic, v ul. Riegrova. Tento byt je přesně právě pro ty z vás, kteří hledáte útočiště, a chtěli byste mít vše v docházkové vzdálenosti od bytu, a nebo pro ty z vás, kteří hledají byt k účelům pronájmů. Pár minut chůze od bytu jste jak u supermarketu, na náměstí Českých Budějovic, u restaurací a zastávky MHD, tak i třeba u nákupního centra Mercury.

Bytová jednotka o celkové ploše 48 m2 (užitná plocha 42 m2) se nachází ve druhém patře zděného bytového domu. Bytový dům je po kompletní revitalizaci, nemá na sebe vedený žádný úvěr a ekonomicky si vede dobře. Fond oprav je v současné době nastaven na tuto bytovou jednotku na 480,- Kč/měsíc.

V bytě jako takovém nejsou potřeba žádné velké investice, jádro bytové jednotky je zděné, rozvody elektřiny i vody jsou již standardizované. Bytová jednotka disponuje vstupní chodbou, příjemně světlou ložnicí se vstupem na balkon, dále kuchyní, kde budete mít dostatek místa i na vaší pohovku, a v neposlední řadě prostornou koupelnou s WC. Balkon a okna bytu směřují na jižní světovou stranu s trochou i západního sluníčka. Dále k jednotce náleží praktická sklepní kóje, která je umístěna ve vnitrobloku. Společné prostory domu navíc tvoří bezpečné parkoviště a kolárnu.

V případě, že by na soukromém parkovišti domu nebylo místo, jsou zde k dispozici parkovací stání v ulici před domem, které jsou součástí modré zóny zpoplatněné poplatkem pro rezidenty 500,- Kč/rok.

Na bytě neváznou žádná věcná břemena, či věcná omezení, která by bránila v užívání bytu. Na nemovitosti je zatím zapsané zástavní právo banky z důvodu úvěru, kdy výmaz tohoto zástavního práva bude vymazáno v rámci prodeje. Vše je zapsané na listu vlastnictví č. 5594, k. ú. České Budějovice 3.

Tak pokud vás vše zaujalo a rádi byste se dozvěděli více informací, určitě se mi ozvěte a já vám zašlu kompletní prezentaci včetně technických parametrů. Mějte se hezky a těším se na slyšenou a na viděnou na prohlídce, Anika Bártlová, Bartlgroup.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
Telefon zobrazit telefon