Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
David Gablas

19 042 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 10 hodinami
Plocha pozemku 1 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 36 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 920774
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 50 m²

Popis nemovitosti

Ulice Smetanova, městská část Veveří, to jsou synonyma městského bydlení v Brně, se kterými se pevně spojuje výborná dostupnost, kompletní občanská vybavenost a v neposlední řadě také množství venkovních zahrádek restaurací a kaváren. A právě na ulici Smetanova máme nyní ke koupi byt 1+1, který nabízí 36 m2 prakticky řešeného prostoru. K bytu dále patří sklep, který s plochou bezmála 15 m2 hravě doplňuje celkový úložný prostor. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí ve vnitrobloku mezi domy, díky čemuž nemusíte mít obavy o hluk či ruch z ulice.

Dispozice bytu se skládá z kuchyně (12,5 m2), obývacího pokoje se spacím patrem (19,8 m2), koupelny (2,2 m2) a toalety (1 m2). Díky vysokým stropům (3,2 m) lze prostor bytu využít skutečně na maximum, což potvrzuje i spací patro, které výrazně zvětšuje obytnou plochu v obývacím pokoji. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se sporákem a digestoří. Koupelna je zařízena sprchovým koutem. Na podlahách je položena plovoucí podlaha a dlažba. Topení v kuchyni zajišťují elektrická akumulační kamna, v obývacím pokoji plynové topidlo značky Karma. O ohřev vody se stará elektrický bojler. Elektrorozvody v bytě jsou měděné. Okna jsou plastová.

Měsíční náklady spojené s užíváním bytu aktuálně činí 320 Kč záloha za elektřinu, 600 Kč záloha za plyn, 196 Kč za vodné a stočné, 783 Kč příspěvek do fondu oprav a 85 Kč za úklid a náklady na spol. prostory (celkem měsíčně 1.984 Kč). Jedná se o minimální zálohy s ohledem na to, že v posledním roce je byt nevyužívaný.

Vynikající dostupnost do centra, ulice Česká jen pár minut chůze, a možnost využít veškerou občanskou vybavenost v okolí—tento byt zkrátka splňuje požadavky na pohodlné městské bydlení. Byt je ideální pro jednotlivce, páry, ale díky své velikosti a poloze je i skvělou investiční příležitostí, například na pronájem či Airbnb. Přijďte se sami přesvědčit. Pro více informací se na nás neváhejte obrátit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 David Gablas
David Gablas
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 David Gablas
David Gablas
Telefon zobrazit telefon