Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Další
Nemovitost nabízí
DACHI s.r.o.

Základní informace

Vloženo před měsícem
Volných nemovitostí 9

Popis developerského projektu

Z pověření developera Vám realitní kancelář DACHI s.r.o. v exkluzivním zastoupení nabízí nový projekt zahrnující 9 cihlových bytů poblíž centra města Šternberk, ul. Olomoucká.
Energetický štítek budovy udává energetickou třídu C.

Ke každému bytu je možné zakoupení parkovacího stání za 150.000,- Kč.
Pro náročné klienty nabízíme jedinečnou možnost zakoupení samostatné garáže v hodnotě 1.000.000,- Kč.

Termín dokončení projektu srpen 2026.

Vysoký komfort bydlení je zajištěn moderním standardním vybavením: podlahové vytápění po celé ploše jednotky, obložkové zárubně, izolační trojskla Veka, vinylové podlahy, keramické obklady dle volby klienta. Vytápění tepelným čerpadlem a použití moderních technologií zaručuje rezidentům nízké náklady na bydlení.

Poblíž nového bytového domu najdete Tyršovy sady či zónu odpočinku u řeky Sitka, která je součástí jedinečného přírodního parku Sovinecko.

Skvělá občanská vybavenost, historické a kulturní dominanty města v docházkové vzdálenosti, výborná dopravní dostupnost a atraktivní nové bydlení - to vše pro Vás máme za skvělé ceny!

Využijte této jedinečné příležitosti rezervovat nízkonákladové moderní bydlení v centru města Šternberk.

Ideální jako startovací bydlení nebo skvělá investice do novostavby, která zachová svou hodnotu a chrání investované peníze před inflací.