Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

od 3 302 600 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
GDX REALITY s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 6 měsíci
Stránky projektu www
Volných nemovitostí 1

Popis developerského projektu

Resort Korzo Lipno nabízí širokou škálu investičních apartmánů od nejmenších hotelového typu až po velké mezonetové rodinné apartmány s privátní saunou.

Objekty v resortu Korzo Lipno budou vybaveny střešními fotovoltaickými panely s akumulací do baterií a tepelnými čerpadly, čímž se snižuje energetická náročnost objektů a tedy i apartmánů.

Společnost KORZO LIPNO zároveň představuje „Full service“ službu pro majitele apartmánů, kdy provozovatel sám aktivně sjednává klientelu a inzeruje apartmány na ubytovacích serverech. Majitel apartmánu tak má vše naprosto bez starostí.

V následujících letech dojde k rozšíření ubytovacích kapacit, technologický inovaci, modernizaci infrastruktury a zlepšení nabídky služeb pro návštěvníky jako je bowling, wellness a venkovního dětského hřiště. V rámci druhé etapy výstavby je v plánu vybudovat kongresové centrum s kapacitou 175 osob v resortu Korzo Lipno, která bude vybavena pro pořádání různých typů událostí, jako jsou školení, konference, semináře nebo kongresy.

Resort Korzo Lipno, který se nachází v blízkosti přehrady Lipno a nabízí dokonalou kombinaci klidu, přírodní krásy a moderního vybavení.

Resort Korzo Lipno nabízí moderní a vkusně zařízené apartmány s výhledem na okolní krajinu. Všechny nemovitosti pro Vás plně vybavíme tak, aby Vám nabízel veškerý komfort a pohodlí, který si můžete přát.

Díky vynikajícímu vybavení a profesionálnímu přístupu k péči o nemovitost se budete cítit jako doma. Ať už hledáte investiční příležitost nebo nemovitost pro vlastní rekreační účely, resort Korzo Lipno je ideální volbou

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Poloha na mapě