Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

B

Velmi úsporná

  • info o ceně RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Machová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1860-202405170415
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 16 dny
Plocha celková 410 m²

Popis nemovitosti

Prodej novostavby (2020) nízkoenergetické (B), třípodlažní maximálně uživatelsky komfortní vily (železobetonového monolitu) 6kk (5kk +1kk) (410m2) s promyšleným designem a nadčasovou architekturou na prosluněném pozemku s krásnou udržovanou zahradou (952m2) u lesa, zajišťujícím mimořádný pocit soukromí a intimity v klidné rezidenční lokalitě v dokonalém soukromí a v blízkosti všeho potřebného.

Interiér plný denního světla zahrnuje tři podlaží, wellness, 5 koupelen, 3 samostatné toalety, 3 terasy, 2 šatny, 2 technické místnosti. 1. podlaží - samostatná bytová jednotka 1kk se sociálním zázemím a šatnou, wellness/fitness/herna/pánský klub, finská sauna s kombinací infra (finská kamna Harvia a infra zářiče Philips) se sprchovým koutem a kvalitním ochlazovacím dřevěným sudem, prostorná garáž pro 4 automobily, technická místnost pro zázemí domu. 2.podlaží velkoryse řešený otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní, jídelním prostorem, lemující po celém obvodě prosklená posuvná stěna s přímým vstupem na terasu, dále pracovna, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta. Walk-in šatna. 3.podlaží - dva jihozápadně orientované pokoje s koupelnou, ložnice s en-suite koupelnou, prostorovou vanou a terasou.

Nadstandartní špičkové vybavení včetně luxusního nábytku Hulsta Rolf Benz zahrnuje - tepelným čerpadlem vytápěný bazén 12,5 x 3,4m (technologie Aseko s úpravou vody kyslíkem), vířivka HotSpring Envoy, velkoformátová hliníková okna s izolačními trojskly, předokenní hliníkové žaluzie na dálkové ovládání, dubové podlahy, stěny zdobí designová stěrka, podlahové vytápění technologie Heatflow, luxusní kuchyňská linka v bílém designu zhotovená na míru se spotřebiči AEG (multifunkční parní troubu - konvektomat řady AEG), závěsná luxusní krbová kamna Focus Slim, velkoformátová dlažba v koupelnách a na toaletách v šedém designu, inteligentní domácnost - systém Loxone, centrální vysavač Husky, garážová vrata Lomax, zabezpečovací systém. Nadstandartní zateplení. Stavba je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Na pozemku vlastní studna - vrt 30m s vysokokapacitním čerpadlem. Zahradní domek, dřevník. Komfortní parkování pro další 3 automobily na parkovacích místech před domem.

Na střeše domu je instalována FVE 8.6kWp technologie Solax, s bateriovým úložištěm 10kWh a 2x nabíječkou el. automobilů (1x venku, 1x v garáži).

Rezidenční bydlení zpříjemňuje spousta okolní zeleně s možností procházek a cyklovýletů a zajišťuje příjemné odclonění od městského ruchu. Zároveň je místo velmi dobře přístupné a vše potřebné je v krátké dojezdové vzdálenosti. Spojení s centrem je snadné díky autobusovým spojům (200m zastávka MHD od domu).

Užitná plocha 410m2, pozemek 952 m2. ID nemovitosti HMA1860-202405170415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti