Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

12 790 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zákaznická linka

56 122 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2153740278
Stav nemovitosti Bezvadný
Okna Dřevěná
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 494 m²
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji velkolepý prostorný dům v obci Jindřichovice pod Smrkem v Libereckém kraji, malebné vesničce, jejíž klid a pohádkové prostředí vyhledal a užívá i známý divadelní a filmový herec Jaroslav Dušek. Tato oblast se nachází na severu Čech, zhruba 135 km od Prahy a 35 km od Liberce na okraji Jizerských hor a je tvořena rozmanitou okolní krajinou plnou výhledů, romantických údolí, skal a lesů.

Nabízený rodinný dům o dispozici 6+1 a užitnou plochou 494 m2 poskytuje komfortní klidné celoroční bydlení v samostatných pokojích s koupelnami.

Interiér domu je velkorysou kombinací kovu, kamene a dubového dřeva (okna s dvojsklem, atypické dveře, schodiště). Zakázkovou ruční práci uměleckého kováře najdeme na zábradlí z přízemí do prvního patra, přiznaný kámen na vnějším a vnitřním portálu domu.

Dispozice:
Přízemí: prostorný obývací pokoj, jehož dominantou je stylový krb. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem, který je tvořen kuchyňskou linkou zhotovenou na zakázku včetně vestavěných spotřebičů. Dvojgaráž s přímým zadním vstupem do domu. Hrnčířská dílna s plným vybavením.
První patro: chodba se vstupem na terasu a prostorné samostatné pokoje s koupelnami.
Podkroví: dva velké pokoje s koupelnami. Jeden z pokojů dominuje lodžií s romantickým výhledem na zahradu a potok.

V posledních 6 letech prošel dům nákladnou a vkusnou rekonstrukcí od izolace stěn přes nové rozvody vody, elektřiny, odpadů a vyvložkování komína. Zdrojem pitné vody je vlastní studna, odpady jsou svedeny do dvoukomorového septiku a ČOV. Vytápění je vyřešeno přímotopy a dvěma krby na dřevo. Podél severní strany domu teče potok v kamenném korytě. V celém domě je WIFI, EZS (el. signalizační zabezpečení) a programovatelné vytápění.

U domu se nachází rozlehlá udržovaná zahrada se vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami a květinami o celkové výměře 5030 m2. Najdeme zde prostorný skleník a krásný dřevěný srub, který je přímo u potoka a nabízí příjemnou oázu klidu a možnost relaxace. K domu se dostaneme dvěma příjezdovými cestami. Zámková dlažba před a za domem zaručuje dostatek parkovacích míst.

Dům si můžete kompletně projít pomocí virtuální prohlídky, kterou naleznete jako 2 foto. Video prohlídku (1 foto) s pohledy z ptačí perspektivy naleznete v přiloženém videu.

Virtuální prohlídku, video, více fotografií a informací včetně půdorysů jednotlivých podlaží naleznete zde:

https://reality-knebort.cz/dum-6-1-se-zahradou-reality-39.html

V obci se nachází mateřská i základní škola, pošta, 2 obchody. Další občanská vybavenost se nachází 10 minut autem v Novém Městě pod Smrkem nebo Frýdlantu. Jindřichovice pod Smrkem jsou ideální výchozí místo pro turistiku a cykloturistiku, neboť jsou součástí Singltreku pod Smrkem. Z okolí můžu dále doporučit Žijící Skanzen, rozhlednu na Smrku.

Pro bližší informace a prohlídku, této úžasné nemovitosti, mě neváhejte kontaktovat.

Majitelka si vyhrazuje právo výběru kupujícího.

S financováním velmi rád pomohu

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Zákaznická linka
Zákaznická linka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Zákaznická linka
Zákaznická linka
zobrazit telefon