Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

8 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Včetně kompletních služeb a právního servisu.

39 448 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 12 dny
Plocha zastavěná 50 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 579
Plocha užitná 93 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme krásnou, moderní novostavbu řadového domu z roku 2022 nacházející se v moderní zástavbě, která nabízí skvělé rodinné bydlení nedaleko Prahy v obci Mukařov - část Srbín.

Výměra domu činí 93 m2, dispozici 4+kk, přičemž je oddělena spodní část jako obývací a horní část s ložnicemi a koupelnou. Kuchyně má veškeré vestavěné spotřebiče - trouba, mikrovlnka, myčka, indukční deska a americká lednice.

Zahrada s terasou o rozloze 144 m2 nabízí příjemné posezení a zároveň ideální velikost pro ty, kteří nejsou vášnivými zahrádkáři.

V domě je podlahové topení, elektrický kotel a ohřev vody zajištuje boiler s poplatky vycházejícími na 5000 Kč měsíčně při nejvyšších cenách energií, tudíž aktuálně již budou poplatky nižší. Voda je z obecního vodovodu a odpad dočasně řešen jímkou, avšak probíhá aktuálně připojení na kanalizaci, která je již zbudovaná.

Dům je veden jako rodinný dům o třech bytových jednotkách, tudíž se prodává fakticky jako bytová jednotka, což bylo developerem řešeno jen z důvodu procesu kolaudace. Výhodou jsou bezesporu skvělí sousedé, kteří Vám zde zpříjemní bydlení.

V obci naleznete vše potřebné pro spokojený život - základní školu, mateřskou školu, supermarket Lidl a mnoho dalšího, případně nedaleké Říčany již nabízí vše potřebné. V okolí je nádherná příroda na procházky.

Energetický štítek náročnosti budovy je stanoven na třídu B - velmi úsporná.

Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze ji financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi a zdarma pomůžeme vyřídit za těch nejvýhodnějších podmínek na trhu.

V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (10)
small left
small right