Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

6 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kamil Dolinek

28 478 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet, Plyn
ID nemovitosti 1084-4500
Plocha celková 135 m²
Plocha zastavěná 135 m²
Elektřina 110 V, 230 V, 400 V
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 206 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Dlažba, Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 206 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám naše společnost nabízí samostatně stojící dvoupodlažní zděný rodinný dům o dispozici 4+kk+jídelna, situovaný v zástavbě vesnického charakteru v obci Albrechtice. Komplexní rekonstrukce domu byla provedena v roce 2009 (další menší rekonstrukce v letech 2019 a 2022).

Dispozice budovy:
1. Nadpodlaží: vstupní zádveří, propojovací chodba, kuchyně, 1 rozměrný pokoj, WC - Geberit, technická místnost.
2. Nadpodlaží: propojovací chodba, 3 pokoje, koupelna, samostatné WC - Geberit, terasa o ploše cca 4 m2.
3. Podkroví: jedna místnost s možností vybudovat obytný prostor o dvou místnostech.

Samotnou stavbu o zastavěné ploše 135 m2 utváří obvodové nosné konstrukce při využití pórobetonového zdícího systému z tvárnic Ytong. Zateplení realizováno polystyrénem o průměru 10 cm. Provedena hydroizolace spodní stavby. Stropy dřevěné s rovným podhledem. Střecha sedlová (dřevěné krovy), krytá betonovými taškami. Klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnitřní omítky štukové. V kuchyni moderní rohová kuchyňská linka v bílém provedení se spotřebiči (myčka Beko, el. horkovzdušná trouby s plynovou varnou deskou). Jako úložný prostor prostor v kuchyni slouží sklad potravin se samostatným vstupem z kuchyně . Koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem, umývadlem na dřevěné skříňce se zrcadlem a žebříkovým sušákem na prádlo. V sociálních zařízeních a nad kuch. linkou keramické obklady. Betonové podlahy v prvním podlaží kryje v propojovací chodbě, zádveří, kuchyni, jídelně a v sanitě keramická dlažba, v pokoji laminátové plovoucí podlahy. Ve druhém nadpodlaží kryjí podlahy v propojovací chodbě a v pokojích laminátové podlahy, v sanitě keramická dlažba. Stavba zateplena ze všech stran při použití polystyrénových dílců o průměru 10 cm. Vytápění domu je řešeno kotlem na tuhá paliva (možnost napojit plynový kotel) s rozvody vody do radiátorů. Ohřev vody zajišťuje el. bojler 120 l. Odpady svedeny do tříkomorového septiku.

V roce 2006 provedena na domě komplexní rekonstrukce (další menší rekonstrukce v letech 2019 a 2022) zejména nová střešní krytina, plastová okna, zateplení domu, fasáda, rozvody vody do topení v mědi, elektroinstalace v mědi, zateplení podkroví, koupelna, kuchyně, WC, vnitřní omítky, plovoucí podlahy, keramická dlažba.

Vedlejší stavby: Zastřešené garážové stání, dlážděná zahradní terasa 30 m2 (vstup z domu).

Pozemek: Venkovní prostor, pozemek o výměře 1 120 m2 utváří zahrada, vjezd a parkovací plocha (betonová zámková dlažba), terasa zatravněná plocha osázená okrasnými dřevinami a ovocnými stromy. Pozemek je plně obehnán drátěným plotem.

Prezentované nemovitosti nabízí novým majitelům možnost nadstandardního bydlení při sloučení výhod bydlení na vesnici s výhodou krátkých dojezdových vzdáleností do blízkých aglomerací. Průkaz energetické náročnosti nemáme aktuálně k dispozici, proto inzerujeme dle dle zákona v energetické třídě G. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kamil Dolinek
Kamil Dolinek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kamil Dolinek
Kamil Dolinek
zobrazit telefon