Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

38 790 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Adam Kvasnička

170 208 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 30 dny
Plocha užitná 194 m²
Balkóny Balkon, Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 6.
ID nemovitosti N6890
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Představujeme Vám k prodeji exkluzivní dvoupodlažní byt o dispozici 5+kk v atraktivní lokalitě Praha 6 - Břevnov. Tento unikátní byt o celkové užitné ploše 194 m2, doplněný o střešní terasu o rozloze 93 m2 a dva balkony s celkovou plochou 7 m2, nabízí komfort, styl a dostatek soukromí pro ty, kteří hledají výjimečné bydlení v blízkosti centra Prahy.

Byt je situován v šestém a sedmém podlaží rezidenčního domu a jeho dispozice je navržena pro maximální pohodlí a funkcionalitu. V prvním podlaží se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, master ložnice s přístupem na balkon, která disponuje vlastní koupelnou vybavenou vanou, dvojumyvadlem, toaletou a bidetem. Dále v bytě naleznete další dvě neprůchozí ložnice, koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu.

Centrální částí bytu je prostorný obývací pokoj propojený s moderně vybavenou kuchyní, ze které je rovněž přístup na druhý balkon. Pokud vystoupáte po schodišti do druhého podlaží, ocitnete se na střešní terase o rozloze 93 m2, která poskytuje výhledy do okolí a stane se Vaším soukromým útočištěm pro relaxaci i společenské akce.

Celý byt je vybaven kvalitními materiály a moderními technologiemi včetně venkovních žaluzií a krbu, který dodává domovu útulnou atmosféru. Všechny místnosti jsou klimatizovány. Součástí master ložnice je také walk-in šatna, která uspokojí i ty nejnáročnější požadavky na úložný prostor.

K bytu náleží také dvě parkovací stání v podzemní garáži a sklep o velikosti 10 m2.

Dům je situovaný v klidné a atraktivní části Prahy 6 - Břevnov s výbornou občanskou vybaveností, včetně škol, obchodů, restaurací a kaváren, což dělá lokalitu ideální pro rodiny s dětmi. V těsné blízkosti se nachází veřejná doprava, která zajišťuje pohodlný přístup do všech částí Prahy. Lokalita je známá svou výbornou dostupností, jak do centra města, tak k hlavním dálnicím vedoucím mimo město. Mezinárodní letiště Václava Havla je situováno přibližně 20 minut jízdy autem, což je velkou výhodou pro časté cestovatele nebo profesionály pracující s mezinárodními partnery.

Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou dostupností a veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Adam Kvasnička
Mgr. Adam Kvasnička
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti