Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

od 10 450 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
GDX REALITY s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 6 měsíci
Stránky projektu www

Popis developerského projektu

Projekt Karlovy Dvory bude zahrnovat výstavbu a provoz 4 investičních apartmánových dvojdomků o celkové kapacitě 64 osob.

Karlovy Dvory se nachází přesně uprostřed mezi obcí Černá v Pošumaví (5km) a městem Horní Planá (5km), 500 metrů od břehu Lipenského jezera. Karlovy Dvory, slangově řečeno Karlák, leží na Lipenské cyklostezce a jsou ideálním místem pro trávení dovolené mimo ruch měst.

Karlovy Dvory jsou výbornou lokací pro klidnou nebo aktivní dovolenou s perfektní polohou na start cyklistických výletů. V každém ze 4 dvojdomů je počítáno s přípravou pro privátní saunu, třemi ložnicemi a dvěma koupelnami, vlastním pozemkem a dvěma parkovacími místy.

Realizace záměru na pozemcích o výměře 2 900 m2.Výstavba a prodej 4 apartmánových dvojdomků.Výstavba rekreačního areálu.Bezpečná investicestabilní zdroj topení a ohřevu vodytepelné čerpadlo

Interiér:

V hlavní místnosti jsme zřídili prozatimní posezení pro návštěvy prohlídkových dnů. V druhém patře je vytvořen „čtecí koutek“ s výhledem na jezero.

Vybavení ano, ale ne jako plnohodnotný apartmán. Prostě udělat z holobytu neholobyt, vytvořit sezení a také místo, kde se dá uvařit káva a umýt hrnečky. Jo a pozor! Žádné vrtání do zdi!

Zbytek konceptu jsme sladili z produktů od IKEA a JYSK Česká republika, které jsme doplnili několika vlastnoručně sbíranými kameny přímo z Lipna. Říkáme jim dekorativní minerál.

Poloha na mapě