Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Stanislav Dubec

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105284
Stav nemovitosti Bezvadný
Datum vložení před 15 dny
Plocha užitná 130 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

S výhradním zastoupením nabízíme ke koupi rodinný dům typu bungalov v malebné obci Valy u Přelouče. Tento dům o dispozici 5+kk a užitné ploše cca 130 m² představuje skvělou příležitost pro ty, kteří si chtějí dokončit svůj vysněný domov podle vlastních představ.

Dům je ve fázi hrubé stavby, což zahrnuje základy, obvodové zdi, střechu, okna a dveře (v plastu). Díky této fázi výstavby máte možnost si interiér upravit přesně podle svých přání a potřeb. V současné podobě dům nabízí prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, čtyři ložnice, koupelnu vč. WC a ještě samostatné WC. Kromě toho je zde plánována i technická místnost.

Pozemek 887 vč. zastavěné plochy, na kterém se dům nachází, nabízí dostatek prostoru pro zahradu, garáž, terasu nebo další vyžití dle vašeho přání. Zahrada může i být ideálním místem pro relaxaci, zahradničení nebo pro dětské hry.

Obec Valy u Přelouče se nachází v atraktivní lokalitě s výbornou dopravní dostupností. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost – školy, školky, obchody, zdravotní středisko i sportovní zařízení. Okolí obce nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, jako jsou procházky, cykloturistika nebo rybaření.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí bydlet v klidném prostředí s možností dokončení stavby podle svých představ. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes. Vaše nové domovské sídlo čeká na dokončení a na vás.

Financování jsme schopni zajistit s naším prověřeným specialistou - řešení v podobě nezávislé konzultace se zkušenou hypoteční konzultantkou s péčí připraví hypotéku přesně na míru vašim potřebám. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Těšíme se na váš zájem! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105284.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Stanislav Dubec
Bc. Stanislav Dubec
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Stanislav Dubec
Bc. Stanislav Dubec
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit