Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

  • 1 850 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Barbora Langmajer

Základní informace

ID nemovitosti 892
Datum vložení před 14 dny
Stav nemovitosti Dobrý

Popis nemovitosti

Hledáte-li pozemky pro výstavbu vašeho vysněného bydlení co nejblíže přírodě, naše společnost vám nabízí v zastoupení majitele parcely č. 220/1 a 220/3 v katastrálním území Dražovice, pouhých 10 kilometrů od města Sušice, ve kterém se nachází veškerá občanská vybavenost. Oba pozemky jsou dle územního plánu určené k výstavbě - lze ověřit v územním plánu obce Dražovice.

Pozemky o celkové rozloze 2975 m2 jsou na prodej jako celek, příjezdová cesta je přímo u pozemku č. 220/1. Elektrické připojení je také na hranici pozemku, vodu lze řešit vrtem, případně napojením se na vrt na vedlejší parcele. Odpady nutné řešit ČOV, obec nemá prozatím kanalizaci a není ani plynofikována.

Na pozemcích se nachází i několik ovocných stromů a sice jabloně, třešeň, višeň, ořešák, švestka, meruňka, broskvoň, rakytníky a víno.

Obě parcely se nachází na samém okraji obce nedaleko místního rybníku, v romantické přírodě. Parcely je možné zakoupit v případě zájmu zároveň s vedlejšími pozemky o celkové rozloze 316 m2, na nichž se nachází dům z 19. století procházející počátkem rekonstrukce a zároveň je zde 40 metrů hluboký vrt a již zřízená ČOV.

Podrobnější informace vám sdělí náš makléř. Pomoc s případným financováním za nejvýhodnějších podmínek je z naší strany samozřejmostí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Barbora Langmajer
Barbora Langmajer
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Barbora Langmajer
Barbora Langmajer
zobrazit telefon