Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

2 390 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

10 487 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 8975bt24
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení 19. února 2024
Plocha užitná 64 m²
Vlastnictví družstevní
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme prodej praktického družstevního bytu 3+1 s komorou o celkové ploše 64 m2 v prvním nadzemním podlaží dobře udržovaného pětipodlažního panelového BD, který se nachází v žádané lokalitě města Prachatice na Náměstí Přátelství. Tento slunný prakticky řešený byt, je v původním stavu a je připraven k modernizaci dle představ budoucího majitele. Na domě byla provedena zdařilá revitalizace. V rámci ní bylo provedeno zateplení budovy, střechy, instalována plastová okna zajišťující energeticky úsporný provoz, výtah a úprava společných prostor. Byt disponuje následující dispozicí: vstupní chodba s komorou a WC, kuchyně s linkou, obývací pokoj a 2 ložnice. Obložené umakartové jádro, nová koupelna se sprchou. Součástí prodeje je i sklep umístěný v přízemí. Okna jsou situována velmi prakticky, což spolu s dálkovým vytápěním přispívá k úspornému a pohodlnému provozu bytu. Na podlaze v celém bytě je lino.
Parkování je bezproblémové, neboť v sousedství domu se nacházejí prostorná parkoviště. Blízkost centra, škol a veškerá občanská vybavenost v místě v blízké docházkové vzdálenosti zajišťuje velmi kvalitní a praktické bydlení.
Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku tohoto bytu a objevte jeho skrytý potenciál a praktické řešení, které je vhodné nejen pro rodiny s dětmi. Koupi lze financovat stavebním spořením, i s tím Vám velmi rádi pomůžeme.
.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Růžena Machartová
Růžena Machartová
100 %

1 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Růžena Machartová
Růžena Machartová
zobrazit telefon