Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Kupní cena vč. provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

21 457 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 84 m²
ID nemovitosti 647867
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 84 m²
Datum vložení před 14 dny
Plocha celková 84 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prostorného bytu 2+0 v srdci Liberce.
Představujeme Vám jedinečnou příležitost vlastnit 84 m2 byt v historickém centru Liberce. Tento byt se nachází v suterénu historického domu z roku 1923. Jsou zde zachovány původní prvky stavby, které dávají bydlení příjemnou atmosféru. Dům je zasazen do svažitého terénu, díky čemuž jsou okna bytu vysoko nad terénem a nabízí tak nejen soukromí, ale i příjemné prostředí bydlení.

Interiér bytu je rozdělen do prakticky organizovaných prostor. Z předsíně vstoupíte do chodby, její části je umístěna jídelní a kuchyňská část. Ta je vybavena plynovou varnou deskou a digestoří, což uspokojí i náročné kuchaře. Z chodby je přístupný prostorný obývací pokoj, ložnice se saunou (sauna není předmětem prodeje) a šatnou. Další, velká šatna je přístupná z chodby. Výhodou jsou neprůchozí pokoje. Na konci chodby najdete prostor ideální pro pracovní kout s PC, za nímž se nachází samostatné WC a prostorná koupelna s TV nad vanou, což přináší luxusní relaxační zážitek.

Pro váš komfort je teplo a teplá voda zajišťuje novým kondenzačním plynovým kotlem. K bytu náleží také prostorný sklep. Parkovací místo lze zajistit za poplatek prostřednictvím rezidenčního parkování přímo před domem, což je v centru města významnou výhodou.
Výtah domu je až k bytu.

Nenechte si ujít možnost vlastnit byt v historické budově s moderním vybavením. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají pohodlí, styl a jedinečnou polohu. Místo v centru města umožňuje rychlou dostupnost historického centra Liberce s obchody, školami, zdravotními středisky. Na dosah je vyhledávané odpočinkového místo plné zeleně Lidové sady se ZOO a nedalekou Botanickou zahradou. Milovníci vody určitě uvítají blízkost liberecké přehrady, vodní nádrže Starý Harcov. Vyznavači zimních sportů rádi zavítají do Bedřichova nebo na Ještěd. Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného bytu. Ev. číslo: 647253. Bližší informace Vám sdělí Blanka Rosková, 777 578 244, 777 578 244, roskova@dumrealit.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Blanka Rosková
Blanka Rosková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Blanka Rosková
Blanka Rosková
zobrazit telefon