Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 960 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Stanislav Tichý

8 600 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 240 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 1
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 5.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Datum vložení 12. března 2024
Plocha užitná 45 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Čeká na vás váš nový domov v klidné lokalitě, kde končí město a začínají zelené louky a kopce podhůří Jeseníků. Tento světlý a vzdušný byt nabízí ideální kombinaci pohodlného bydlení a bezprostřední blízkosti přírody, což z něj dělá dokonalé útočiště pro ty, kteří hledají klid a soukromí na rozhraní města a volné přírody.

Byt je ve velmi zachovalém stavu, s částečně rekonstruovanou kuchyní a koupelnou, plastová okna jsou vybavena žaluziemi. Dům má nový výtah a je zateplený, takže vás čekají velmi nízké náklady na bydlení. K bytu náleží sklep pro uskladnění např. sportovního vybavení, které při životě za městem určitě využijete.

Ovšem největší předností bytu je umístěním ve 6. podlaží a orientace oken na západojihozápad. Tato poloha vám poskytne dech beroucí výhled do otevřené krajiny a v zimním období navíc i proud paprsků nízkého odpolední slunce, které do vašeho přinese příjemné přirozené teplo a světlo. Každý váš den tak bude plný světla a tepla domova.

Přímo za domem je dětské hřiště a hřiště pro volný čas, což tuto lokalitu činí ideální pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří mají rádi aktivní odpočinek. Tady se nebudete muset bát vypustit děti ven. Parkování před domem vám zajistí snadný přístup k vašemu domovu a spojení s městem kdykoli budete potřebovat.

Tento byt vám nabízí nejen pohodlné, útulné a levné bydlení, ale i jedinečnou příležitost užívat si ranní vstávání s výhledem do otevřené krajiny a večery zahalené do příjemného přírodního tepla. Nechte se okouzlit kouzlem života za městem a začněte psát novou kapitolu svého života v oáze klidu, pohody a přírodního půvabu.

Nenechte si ujít tu šanci a přijďte se podívat, že tento byt je právě tím domovem, který hledáte. Na podrobností se podívejte na web stanislav-tichy.cz a pro domluvení prohlídky mi zavolejte nebo napište ještě dnes.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Stanislav Tichý
Stanislav Tichý
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Stanislav Tichý
Stanislav Tichý
zobrazit telefon