Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

od 15 990 000 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
CRESTYL real estate, s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 10 měsíci
Volných nemovitostí 2
Stránky projektu www
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis developerského projektu

NEUGRAF je moderní evropské bydlení v ulici Grafická na Smíchově...

ať už je vaším snem prostorný loft, duplex s galerií, střešní penthouse s velkou terasou a výhledem na Prahu, nebo útulný byt.

Uzavřený a bezpečný areál nabízí nonstop recepci, společné prostory a dostatek možností pro aktivní relax, ať už v okolních parcích, nebo přímo v NEUGRAF. Terasovitá střecha plná zeleně je prostorem pro posezení s přáteli, kde každý den zapadá slunce nad Prahou, a kde najdete vnitřní klid v rušném městě.

Dostatek prostoru je pro kvalitu bydlení ale zásadní, proto je průměrná velikost našich 2+kk bytů nad 60 m?, 3+kk nad 90 m? a dispozice jsou řešeny do nejmenšího detailu, tak aby žádný metr nezůstal nevyužitý. Vše v nadstandardním provedení s pečlivostí v každém detailu a provázaností na společné prostory.

Terasovitá střecha plná zeleně je prostorem pro posezení s přáteli, kde každý den zapadá slunce nad Prahou, a kde najdete vnitřní klid v rušném městě.

Přístup na střechu má každý obyvatel NEUGRAF, stejně tak jako do vnitřního dvoru. Chceme na Smíchově vytvořit bydlení, které bude žít po vzoru obdobných projektů v evropských metropolích.

Zpracování bytů podtrhuje vysokou úroveň bydlení. Dřevěná podlaha, velkorysá okna, elegantní dveře, moderní koupelny s velkoformátovými obklady.

Vše v syrové eleganci navazující na industriální minulost budovy. Samozřejmostí jsou balkony a rozměrné terasy ve vyšších patrech.

Neugraf je v klidné části pražského Smíchova, přesto pár minut od centra Prahy.

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Poloha na mapě